- האירוע הזה עבר \ או אירוע חוזר.
קולינריה ביפן: הרצאה + ביגוד יפני עמדות צילום ואוניגירי
27.01.2022 @ 18:00/20:00
90₪ניווט אירוע
הזמנת כרטיסים
5.0(7)
מקום הפעילות: שלמה אבן גבירול, תל אביב-יפו
קטגוריה של האירוע: הרצאות מעניינות (עוד פעילויות בקטגוריה – הרצאות מעניינות בישראל)
מארגן האירוע: אירועים באווירת יפן I פסט אנד ( כל המופעים של אירועים באווירת יפן I פסט אנד)
מחיר התחלתי: ₪90
קולינריה ביפן: הרצאה + ביגוד יפני עמדות צילום ואוניגירי – כל הפרטים
* אוניגירי – הסנדביץ' היפני המפורסם!
* עמדות צילום עם נופי יפן המדהימים
יש עוד מאכלים חוץ מסושי? אפשר לאכול בכל מקום? האם האוכל טרי? קבוע או משתנה ממקום למקום? מה מאכלי הדגל שחייבים לטעום?
ההרצאה "אמנות הקולינריה ביפן – טעמים ואסתטיקה מטורפים", תעסוק במאפייני המטבח היפני ותבחן איך הצליח מטבח זה לסחוף ולכבוש את כל העולם עם הטעמים המדהימים שלו, הדיוק והטריות ואמנות העיצוב המהפנטת של המנות המוגשות בו.
המטבח היפני הינו מטבח טעים להפליא, בריא ומגוון (ממש לא רק סושי), המושתת על חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר שאי פעם תמצאו, מטבח מזין, מדויק ואסתטי הכולל הכל: כל מה שניתן לשלות מהים, בשרים, ירקות ופרות, טופו ומרכיבים רבים נוספים.
בהרצאה זו, תכירו לעומק את רזי המטבח היפני, נכיר את הדאשי, המיסו, רטבים, שימור ירקות ודגים, הסויה, הווסאבי ועוד, ונכיר את המגוון הרחב של המאכלים הנפוצים ביפן.
אחת הבעיות בהן נתקלים ישראלים ביפן, הינה שבמרבית האזורים התפריטים במסעדות הינם ביפנית, ומאחר והם מתקשים לתקשר עם המלצר, הם מסתפקים במנת סושי ולא נחשפים למטבח היפני המלא.
אז עכשיו יש לכם הזדמנות להכיר את המטבח היפני מבפנים.
במהלך ההרצאה נצלול לעולם הקולינריה היפנית ונכיר חלק ניכר מהמאכלים הנפוצים ביותר בארץ השמש העולה, ביניהם: מלך המטבח – האורז gohan, האוניגירי – הסנדביץ היפני, המרקים המפורסמים, נכיר את בשר הוואגיו המשויש המפורסם (הקובה ביף), את הטאקויאקי (כדורי התמנונים), האוקונומיאקי, היאקיטורי, תבשילי הקדרה, סוגי האטריות ועוד.
בהרצאה יושם דגש על השפעת התרבות היפנית על המאכלים ועיצובם המהפנט.
נדבר על מקור המאכלים, על שוק הדגים המפורסם בטוקיו, על המאכלים המאפיינים כל אזור, על עלות האוכל ביפן, כללי ההתנהגות המקובלים בזמן ארוחה ביפן, "עשה ואל תעשה", עולם ה"פאסט פוד היפני", חטיפים יפנים, ולא נפספס גם את הבנטו – קופסת האוכל היפנית, שחייבים להכיר.
הרצאת חובה לכל מי שאוהב את המטבח היפני, מעוניין להכיר את המטבח היפני, אוהב מנות מעוצבות ברמה גבוהה ו/או שוקל לנסוע ליפן בעתיד
שחר זהב הינה מדריכת טיולים למגוון יעדים בעולם, מתמחה ביפן, חוקרת תרבות יפן וקולינריה יפנית וכותבת ומרצה על מדינה מיוחדת זו. כמו כן, שחר הינה עצמאית ויזמית, בעלת תואר שני, מנכ"לית ובעלים של חברת פסט אנד פאן, המתמחה בטיולי בוטיק וטיולי קונספט בעולם.
פרטים נוספים וכרטיסים לפעילות : הזמנת כרטיסים ל "קולינריה ביפן: הרצאה + ביגוד יפני עמדות צילום ואוניגירי"
עיקרי תוכנית הפעילות "קולינריה ביפן: הרצאה + ביגוד יפני עמדות צילום ואוניגירי":
בחר תאריך קרוב להזמנת פעילות "קולינריה ביפן: הרצאה + ביגוד יפני עמדות צילום ואוניגירי":
תמונות קולינריה ביפן: הרצאה + ביגוד יפני עמדות צילום ואוניגירי: